KENDİ ŞARABINI YAPMAK İSTEYENLER İÇİN... Şarap yapımında, üzümün seçilmesinden kullanılacak ekipmanlara, ölçü birimlerinden değer tablolarına, fermantasyonun izlenmesinden şarabın fıçıda yıllanması ve şişelenmesine kadar olan tüm süreci, açıklayıcı görsellerle bulabileceğiniz bir el kitabı. Üzümün Seçilmesi Ezmeye Hazırlık Fermantasyona Hazırlık Fermantasyon (İlk Aşama) Fermantasyon (İkinci Aşama) İlk Aktarma Meşe Fıçıda Saklama İkinci ve Üçüncü Aktarmalar Yıllandırma Durultma ve Temizleme Filtreleme Harmanlama Şişeleme Mantarın Takılması Kapsül ve Etiket Bozulmalar Şarabın Korunması Basit Tadım Konsantre Kitler Bal Şarabı Elma Şarabı Tanıtım Metni
Evde Şarap El Kitabı
- Marka: Remzi Kitabevi
- Ürün Kodu: 9789751419736
- Stok Durumu: Stokta var
-
65,00₺
- Vergiler Hariç: 65,00₺