• Lezzet Sırlarıyla Ayvalık ve Midilli Mutfağı - Alfa Yayınları
Ayvalık’a yolunuz düştüğünde, yaz olsun kış olsun, her zaman birbirinden lezzetli otlar bulabilmeniz mümkündür. Belki de adını yeni duymuş olacağınız istifno, deniz börülcesi, susamotu, radika/hindiba, yaban ıspanağı, muhliye, ebegümeci, kuzukulağı, ısırganotu, cibes, hardalotu, yaban sarımsağı, akkız/şevketi bostan, turpotu, yaban kerevizi, kazayağı, arapsaçı/rezene, leylekgagası, zoho gibi nice otlar... Tanıtım Metni

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Lezzet Sırlarıyla Ayvalık ve Midilli Mutfağı

  • 65,00₺

  • Vergiler Hariç: 65,00₺

Etiketler: Lezzet Sırlarıyla Ayvalık ve Midilli Mutfağı, 9786051061207, Türk Mutfağı