• Restoran İşletmeciliğinde İşçi - İşveren İlişkileri - Timaş Yayınları
Yüzlerce lokanta arasından bazılarını öne çıkaran, hizmetteki farklılık ve artı değerleridir. Çünkü onlar, aşçıların yeteneklerine, garsonların hizmet aşkını ilave ederler. Yılların lokanta işletmecisi, değerli dostum Ramazan Bingöl, lezzetin sırrını açıklıyor. Restoran işletmeciliğinin inceliklerini anlatırken, bu işin mutfağında olması gerekenleri, engin birikim ve deneyimiyle bizimle paylaşıyor. İnanıyorum ki, bu kitabı okuyanlar, yemeğe tat katan sırrın nasıl bir bütüncül hizmetten geçtiğini hatırlama fırsatı bulacaklardır. Tanıtım MetniTanıtım Metni

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Restoran İşletmeciliğinde İşçi - İşveren İlişkileri

  • 18,00₺

  • Vergiler Hariç: 18,00₺

Etiketler: Restoran İşletmeciliğinde İşçi - İşveren İlişkileri, 9786050801279, Halkla İlişkiler İnsan Kaynakları