• Sanat Ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi
Mağara resimlerinden Roma mozaiklerine, Âdem ile Havva’nın elmasından Barok Dönem natürmortlarına; paketlenmiş dışkıdan duvara bantla yapıştırılmış muza, tuvale dönüşen sofralara, ünlü şeflerin servis tabaklarına… Sanat ve gastronomi ilişkisini oldukça geniş bir perspektiften ele alan bu çalışma, yeme-içmenin sanatla olan serüvenini bambaşka bir zaviyeden bakarak yorumlamakta ve muhataplarına konu özelinde ilgi çekici bir okuma yapma imkânı sunmaktadır. Tanıtım MetniTanıtım Metni

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Sanat Ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi

  • 60,00₺

  • Vergiler Hariç: 60,00₺