• Tuz, Yağ, Asit, Isı
“Michael Pollan, ne yememiz gerektiğine dair o geniş ve karmaşık konuyu yalnızca yedi kelimeyle özetlediğinde herkes çok etkilenmişti: ‘Yemek yiyin, fazla yemeyin, çoğunlukla sebze yiyin.’ Samin Nosrat da nasıl yemek pişirmemiz gerektiği gibi geniş ve karmaşık bir konuyu dört kelimeyle özetlemeyi başardı:‘Tuz, yağ, asit, ısı.’ Herkes çok etkilenecek.”-Yotam Ottolenghi, Jerusalem adlı New York Times çok satan kitabının yazarıTanıtım MetniTanıtım Metni

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Tuz, Yağ, Asit, Isı

  • Marka: The Kitap
  • Ürün Kodu: 9786057950062
  • Stok Durumu: Out Of Stock
  • 140,00₺

  • Vergiler Hariç: 140,00₺